Chybička se vloudila. Meghan omylem poprvé ukázala malou Lilibet. Co tím sleduje?

19. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Vévodkyně Meghan (Zdroj: Shutterstock)

Malá Lilibet se Harrymu a Meghan narodila začátkem června. Ale svět ji zatím neměl šanci vidět. První náznak toho, jak malá princeznička vypadá, fanoušci mohli vidět minulý týden. Meghan měla podobiznu své dcery na stole. Prý se to stalo omylem, ale odborníci na to mají jiný názor.

Chybička se vloudila, dalo by se říct. Fanoušci minulý týden viděli fotografii malé Lilibet postavenou na stole Meghan. Ta ji prý před natáčením svého videa u příležitosti svých 40. narozenin zapomněla dát pryč. Královští experti v tom ale vidí jasný záměr. Jsou přesvědčeni, že vévodkyně na sebe chtěla strhnout pozornost a všem vyslat jasný vzkaz.

Skoro to působilo jako kopanec médiím do tváře. Jakoby tím Meghan vzkazovala, že první fotky její dcery existují, tady je má, ale ukáže je pouze z dálky a rozmazané. Jakoby chtěla říct, že teď se bude hrát pouze podle jejích pravidel,” řekl královský odborník Jonathan Sacardoti pro server Express.

V královské rodině je zvykem, že se fotografie potomků zveřejňují hned, jak je to možné. I proto, aby nemuseli tato přísná pravidla dodržovat, opustili Meghan a Harry britskou monarchii. Snímky staršího Archie ukázali hned, svou dceru ale skrývají. Fanoušci to zřejmě chápou, a proto u nich snímky na stole vyvolali takové nadšení.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme