Covid překonala už před měsícem, ale potíže má stále. Vévodkyně Camilla se bojí, že přijde o hlas

19. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Princ Charles a Camilla. (Foto: Shutterstock)

Covid je opravdu zrádná nemoc, která se nevyhýbá ani slavným osobnostem. A to dokonce ani členům královské rodiny. Své o tom ví vévodkyně Camilla Parker Bowles, která se s jeho následky pere i několik týdnů po jeho prodělání. Informaci přinesl magazín Hello!

Vévodkyně Camilla prodělala minulý měsíc nákazu koronavirem. Pozitivní test měla čtyři dny po svém manželovi, princi Charlesovi. On covid prodělal podruhé, přestože je třikrát očkovaný, stejně jako Camilla. Ani tři týdny po prodělání nemoci ale není vévodkyně zcela v pořádku.

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Některé příznaky stále přetrvávají, což potvrdila i skupině veslařek, které dorazily do jejího sídla Clarence House. Kat Cordiner, Abby Johnstonov a Charlotte Irvingov přiznala, že se stále necítí ve své kůži. „Chvílemi zřejmě přijdu o hlas, budu se dusit nebo kašlat,“ omluvila se vévodkyně dopředu. „Už jsou to tři týdny a pořád se toho nemůžu zbavit,“ posteskla si.

Všechny dámy měly pro její potíže pochopení. Kat Cardiner se v únoru stala první ženou v historii, která i přestože je v posledním stádiu rakoviny, převeslovala Atlantický oceán. „Lidé si myslí, že je to ‘rakovina, chemoterapie, smrt’, ale já chci dokázat, že pořád můžete žít plnohodnotný život,“ svěřila se.

Celebrity - další články

Doporučujeme