Další rozmar Kardashianek? Kourtney prohlásila, že je autosexuálka

3. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Kourtney Kardashian Barker (Foto: Profimedia)

O tom, že klan Kardashianek diktuje trendy, není třeba psát. Ať už je máte rádi nebo ne, holky jsou prostě v popředí zájmu celého světa. Nedávno se však Kourtney Kardashian přiznala k tomu, že je autosexuálka a spousta lidí vůbec nevěděla, co to vlastně je.

Populární reality show hvězda Kourtney Kardashian v článku pro svůj lifestyle web Poosh uvedla, že se identifikuje jako autosexuálka. Pokud vás napadlo, že třeba miluje auta nebo v nich ráda vykonává různé aktivity, nemůžete být dál od pravdy. Význam totiž nemá s auty nic společného.

Autosexuál je člověk, který je silně přitahován k sobě samému. Takoví lidé většinou necítí přitažlivost k ostatním lidem, ale naopak si to dokáží pořádně okořenit sami se sebou. Zda Kourtney litovat nebo jí tuto skutečnost závidět, to necháme na vás, ale jak do toho všeho spadá její manžel Travis Baker, to by nás samozřejmě zajímalo.

Jejich svatba proběhla v roce 2022 a v druhé polovině roku 2023 přivítali na svět svého prvního společného potomka. Jestli sledujete pořad The Kardashians, který prezentuje aktuality z jejich života, pravděpodobně byste Kourtney na autosexuálku netipovali. Dvacet procent svých scén mluví o zdravém životním stylu a těch zbylých osmdesát je přilepená k manželovi a vzduchem se šíří vášeň v tom nejvyšším měřítku. Dokonce i její sestry či matka kolikrát protáčejí oči, jak často se zamilovaná dvojice muchluje.

Celebrity - další články

Doporučujeme