Jak dnes vypadají děti Michaela Jacksona?

3. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Prince Jackson, Paris Jackson, Bigi Jackson (Foto: Profimedia)

Děti Michaela Jacksona se na veřejných akcích jen tak neukazují, právě proto se novináři a fotografové vydali do akce, když se trojice dítek vzácně objevila na červeném koberci k oslavě muzikálu o jejich tátovi.

Muzikál MJ: The Musical boduje v Americe, tak se není čemu divit, že je nyní k vidění i v Londýně. Hudební vliv Michaela Jacksona nemá hranic ani po jeho smrti, tudíž fanoušci z celého světa neváhají a muzikál aktivně navštěvují. Jeho děti – Prince, ParisBigi Jackson – poctily svou účastí londýnskou premiéru a potěšily nejednoho fanouška.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Michael své děti miloval a vždy je stavil na první místo. Často však jako rodič čelil negativní kritice. Podle jeho spolupracovníků se k nim vždy choval hezky a děti měly dobré vychování. Jackson se je nejprve snažil před showbyznysem a novináři chránit, ale časem je začal brát na veřejnost i pódia. Po jeho smrti se jich ujala babička Katherine, s kterou mají i dnes hezký vztah.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Prince Jackson (@princejacksonjr)

A co vlastně děti krále popu dělají dnes? Prince má svůj podcast a aktivně se věnuje charitativním činnostem. Paris jde ve šlépějích svého otce a věnuje se hudbě. Dokonce v roce 2020 vydala své debutové album názvu Wilted. Bigi se drží ze tří sourozenců nejvíce mimo světla reflektorů, ale podle sourozenců se mu daří skvěle.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Blanket Jackson (@blanketjackson7)

Celebrity - další články

Doporučujeme