Další šokující konec ve StarDance. Do nové řady nezasáhne ani Marek Zelinka

9. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Marek Zelinka (Zdroj: Martin Levý)

Nová řada televizní soutěže StarDance ještě ani nezačala a už teď to vypadá, že tam nezůstane kámen na kameni. Poté, co se minulý týden fanoušci dozvěděli, že do křesla pro porotce neusedne Zdeněk Chlopčík, dnes přišla zpráva, že v nové sérii nebude ani Marek Zelinka.

Marek Zelinka vyhrál sedmou řadu StarDance v roce 2015. Po parketu s ním tančila herečka Marie Doležalová, se kterou pak založil rodinu. Po Janu Onderovi převzal před třemi lety roli hlavního choreografa, který na páry dohlíží a radí jim a vymýšlí skupinové choreografie. Onder se se soutěží loučil velmi nerad, ale doplatil po jedenácti letech na změnu vedení.

Zelinka vydržel koučovat páry jen dvě řady, další smlouvu už podepisovat nechce. Je to moje rozhodnutí. Ale nechci to dál komentovat, abych zbytečně neztěžoval nástup někomu, kdo tam bude letos na podzim po mně, potvrdil změnu sám tanečník a po Chlopčíkovi je další osobností, která taneční show opouští.

Sám ale přiznal, že soutěž ho stojí mnoho nervů a sil. Během přenosu jsem vzadu vystresovaný. Koukám na obrazovku a přeju si, aby se všechno povedlo. Jsou to velké nervy, když člověk prožívá všechny ty zkoušky s nimi a je u prvních tanečních krůčků.” 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Zatímco Zelinka opouští StarDance dobrovolně, kat Chlopčík to má přesně naopak. Jen to ukazuje, že nikdo nemá nic jistého a to, že být tam několik let nehraje roli. O svou roli se může bát třeba i moderátorská dvojce Tereza Kostková a Marek Eben. Podle informací Blesku byla totiž herečka během poslední série na koberečku. Přišlo na ni hodně stížností od lidí za to, že v přímém přenosu řekla slovo svině před dvaadvacátou hodinou,“ tvrdí zdroj.

Celebrity - další články

Doporučujeme