Další zvrat v Survivoru! V ohrožení jsou čtyři hráči

29. března 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Survivor (zdroj: archiv TV Nova)

Letošní Survivor zanechává v divácích nejrůznější emoce. Soutěžící totiž nečekají frontu na výherní titul, ale spíše na odchod domu. Jedná se o jednu z nejtěžších reality show na světě a tahle řada to rozhodně potvrzuje. Nyní soutěž přináší další zvrat a diváci konečně dostanou trochu té klasické "survivor“ atmosféry, pro kterou pořad sledují.

Poslední kmenová rada vyústila v dobrovolný odchod zpěváka Sebastiana Navrátila z rodinných důvodů. Jeho upřímná zpověď dojala nejen ostatní soutěžící, ale také diváky u televizních obrazovek, kteří talentovaného pěvce pokládali za favorita. Ten se na sociálních sítích nechal slyšet, že si svůj odchod takhle nepředstavoval, ale zároveň dodal, že některé věci zkrátka v životě naplánovat nejdou. Podle vlastních slov mu při tomto okamžiku v hlavě zazněla věta, kterou mu řekl před odletem jeho kamarád: „Kámo, velký chlapi dělají velký rozhodnutí.“

Po jeho odchodu ze soutěže fanoušci pořadu Survivor očekávali klasickou kmenovou radu, kdy někdo vypadne, ale ta se nakonec nekonala. „Dnes už byl jeden oheň uhašen a další uhašen nebude. Na dnešní kmenové radě jste nominovali Filipa a Jakuba. Ti budou čekat do další kmenové rady. Na následující kmenové radě, ať už to budou Lovci nebo Titáni, budou nominováni další dva členové. Následovat bude souboj, ze kterého vypadnou dva soutěžící a dva se vrátí zpátky. Ať už do jednoho nebo obou kmenů,“ překvapil soutěžící moderátor.

Do ohrožení se tak dostávají rovnou čtyři hráči a vypadá to, že se konečně soutěž rozjede na plné obrátky. Podle fanoušků bylo odchodů a vzdávání se už dost a je čas, aby se úroveň aktuální řady zvedla. Průzkum ukázal, že soutěžící z celého světa hru vzdávají nejčastěji kvůli fyzické a psychické zátěži, zranění, osamělosti, touze po domově a dokonce strategii, kdy prostě usoudí, že nemají šanci na výhru.

Celebrity - další články

Doporučujeme