Jason Biggs: Vypil jsem doma všechny láhve alkoholu a potom je nahradil novými

29. března 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Jason Biggs (Foto: Profimedia)

Herec Jason Biggs, kterého si můžete pamatovat komediální rolí z filmu Prci, prci, prcičky, v nedávném rozhovoru odhalil, že při své závislosti na alkoholu často dělal věci, na které není pyšný. Když šlo do tuhého a manželství s Jenny Mollen začalo skřípat, přistoupil na manželskou poradnu a vše se zdálo na lepší cestě. Alespoň si to myslela jeho žena.

„Chodil jsem na terapii, pracoval na sobě a předstíral, že je vše lepší. Ale z terapie jsem šel rovnou do obchodu a koupil si láhev vodky. Tu jsem vypil a jel domů,“ přiznal Biggs v podcastu své ženy. Ta samozřejmě nevěřila svým uším. Situace mezi nimi je jiná než před 8 lety, ale i tak byla v šoku, že si toho v té době nevšimla. „To jsem byla opravdu vdaná za chlapa, kterého tu popisuješ? Je to pro mě divné. Dokonce šokující. Jak jsem si toho nevšimla?“ zeptala se sama sebe Jenny.

Jason se rozpovídal o tom, že měl spoustu způsobů, jak se opíjet, ale zároveň to přede všemi tajit. „Věděl jsem, jak se dostat do stavu, kdy už nejsem v přítomnosti a necítím vše, co mi nedělalo dobře,“ vysvětloval situaci své ženě. „Byla to čistá věda. Měl jsem napočítané, kolik toho můžu vypít, aby to na mně nebylo poznat a mohl vést jakýkoliv rozhovor se svými blízkými.“

Herec své manželce prozradil hned několik věcí, které dělal, aby na jeho problém s alkoholem nepřišla. „Vypil jsem všechny láhve, co jsme doma měli a znovu je koupil a nahradil,“ odhalil s vážným výrazem a pokračoval: „Pokud jste na tom špatně, věřte mi, můžete to zvládnout. Nestyďte se o tom mluvit a řekněte si o pomoc.“ Biggs se do boje se svou závislostí pustil aktivně v roce 2017, kdy se mu narodil jeho druhý syn. I když byla jeho cesta trnitá, dnes se cítí sebejistě a pravidelně na sociálních sítích podporuje a motivuje ostatní lidi, kteří mají také problém s alkoholem.

Celebrity - další články

Doporučujeme