Dámy, co na něj říkáte? Nejvíce sexy mužem je kapitán Amerika Chris Evans

9. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Chris Evans. (Zdroj: Profimedia)

Konec roku bývá ve znamení nejrůznějších rekapitulací a vyhlášení možných i nemožných anket. Pravidelně se také vyhlašují ankety o nejvíce sexy muže uplynulého roku. A letos se na první místě umístil kapitán Amerika Chris Evans. Informaci uvedl časopis People.

Chris Evans je podle časopisu People nejvíce sexy mužem planety. Hvězda filmů Fantastická čtyřka nebo představitel kapitána Ameriky z dílny společnosti Marvel na trůně vystřídal Paula Ruuda, který obsadil první místo v loňském roce. Již před rokem se spekulovalo o tom, že vítězství spadne do kapsy Evansovi. Nakonec se prvního místa dočkal až letos.

A jaká byla reakce charismatického herce? „Budou mě kvůli tomu akorát šikanovat,“  uvedl se smíchem na adresu svých přátel. Podle něj se takový titul neobejde od drobných posměšků a škádlení od okolí. Kdo ale ocenil hercovo vítězství, byla jeho maminka.

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

„Bude nadšená. Je moc pyšná na všechno, co dělám, ale tohle je něco, čím se může opravdu chlubit,“ svěřil se se smíchem herec. Ten se nikdy netajil tím, že na škole v době dospívání nepatřil mezi úplně oblíbené děti. Dnes si to ale může vynahradit a je to pro něj určitě jisté zadostiučinění.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme