Dara Rolins a Pavel Nedvěd oslavili první výročí své lásky. A to skutečně stylově na jachtě

19. července 2022·Celebrity·Redakce

Dara Rolins, Pavel Nedvěd (Foto: Profimedia)

Člověk by řekl, že zpěvačka Dara Rolins a bývalá fotbalová hvězda Pavel Nedvěd nedělají nic jiného, než že si užívají někde u moře. A jinak tomu není ani na jejich výročí. Jeden rok společné lásky oslavili skutečně romanticky. Na jachtě plavbou po Středozemním moři. Není pochyb o tom, že i po roce jejich láska vzkvétá. Dara se pochlubila na svém instagramu.

Když se bulvární svět dozvěděl, že to spolu Dara s Pavlem táhnou, bylo to k neuvěření, protože to nikdo nečekal. Jak je ale vidět, i po roce to vypadá, že jsou stále zamilovaní a šťastní. Dara se na svém instagramu pochlubila fotkami ze zamilované plavby.

View this post on Instagram

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Luxusní jachtu, na které se plaví po Středozemním moři, by ji mohl leckdo závidět. Výročí tedy oslavili skutečně stylově a se vší parádou. “Dnes je to přesně rok, co jsme si spolu dali PRVNÍ kávu na Lago di Garda, napsala Dara do storíčka, kde svého muže objímá a mořský vítr jí cuchá vlasy. A tvář ji zdobí šťastný úsměv od ucha k uchu.

A romantiku si užívají sami ve dvou. Podle toho, co Dara svým sledujícím prozradila, by za nimi brzy měla dorazit její dcera Lola Homolová. Ta s Pavlem prý skvěle vychází.

Celebrity - další články

Doporučujeme