Tereza H. nám prozradí celou pravdu. Rozhodla se o pobytu v pákistánském vězení napsat knihu

18. července 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Hlůšková. (Foto: se souhlasem T. Hlůšková/ČTK)

Pokud má někdo, co říct světu, podělit se o své zážitky a zkušenosti a napsat o tom knihu, je to určitě někdo, kdo strávil několik let v pákistánském vězení. A proto se Tereza H., jejíž příběh nemusíme připomínat, rozhodla napsat o svém "dobrodružství" knihu. Jaké má zážitky z pobytu ve vězení, o cestě ve vězeňském autobuse a spoustu dalších zábavných historek? To se možná dozvíme již před Vánoci, kdy by snad kniha mohla být k dispozici jako dárek pod stromeček. Tereza o tom informovala na svém instagramu.

Po tom, co se konečně vrátila z Pákistánu do své rodné země, stáhla se na chvíli do ústraní, aby se mohla v klidu aklimatizovat. Změnila svůj vzhled k nepoznání a vrátila se do světa sociálních sítích, kde ji sleduje už přes 25 tisíc lidí. Není divu, že kvůli četným žádostem od jejích fanoušků, se rozhodla napsat knihu.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Hlůšková (@terezahluskova_)

“Přemýšlela jsem a přemýšlela a konečně se rozhodla. Knížka bude. Denně mi píše mnoho lidí a ptají se, jestli a kdy bude kniha. A já si říkám, proč ne? Mám tolik příběhů, historek, vtípků, že by byla škoda, abych to nezpracovala, napsala Tereza ve svém příspěvku. A dokonce už začala pomalu prozrazovat, co v ní přesně bude. V knížce bude jak pravda o tom, jak to celé bylo, tak příběhy z basy a ze soudů. Budeme psát o tom, kdo mi opravdu pomohl a kdo se jen přiživoval, poodhalila, na co se mohou čtenáři těšit.

V jednom ze svých nových instagramových příspěvků nabídla takovou malou ukázku toho, jak bude její vyprávění vypadat. Popsala totiž zážitky z jízdy vězeňským autobusem, kterým je dopravovali z věznice k soudu. “Rozbitá okna, roztrhané sedačky, křik, smrad… jednou na mě nevyšlo místo na sezení, a tak jsem si musela sednout úplně dozadu, do náhradní pneumatiky, která tam jen tak ležela. Nejvíc jsem se vždy těšila na zatáčku, ve které se nám všem zvednul žaludek a já si připadala jako na kolotočích. Jo, ten adrenalin byl mazec. A to se bavím jen o autobusu, popsala Tereza.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Hlůšková (@terezahluskova_)

Celebrity - další články

Doporučujeme