David Kraus o rozchodu se Strýcovou: Mám absolutně čisté svědomí

8. srpna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Románek tenistky Barbory Strýcové (32) a novináře Petra Matějčka (35) nevyšel najevo nijak šetrně. Bulvární média zveřejnila výživné záběry vášnivého osahávání a pro fantazii nezbyl prakticky žádný prostor. Ačkoli tenistka tvrdí, že už v té době s Davidem Krausem (38) pár netvořili, hudebník říká něco jiného. A tušení prý měl již přede dvěma lety.

Muzikant o Barboře Strýcové hovořil jako o své holce ještě dva týdny před tím, než všechno prasklo. V současnosti se také netají tím, že celou věc nesnáší zrovna bez bolesti. Je ale přesvědčený, že všechno zvládne. Na svém Facebooku navíc připomněl píseň, kterou napsal přede dvěma lety, a ke které ho tehdy prý inspirovala právě Bára.

Shodou okolností refrén písně zní následovně: Bože ty seš ale nádherná, snad mi teď nebudeš nevěrná!” A jako kdyby ovládlo umělce jakési tušení, přesně na tento scénář bohužel došlo.

“Tuhle píseň jsem složil pro Báru a bohužel se vyplnila. Často člověk něco nazpívá a pak se to stane. Včera jsem natočil krásnej duet s Jitkou Zelenkovou a zase jsme spolu zpívali o tom co jsem zažil v posledních dnech. A nebo se mi to celé jenom zdá ? Mám teď velmi přecitlivělé období ale je mi dobře protože mám absolutně čisté svědomí,” napsal v příspěvku David Kraus.

Tuhle píseň jsem složil pro Báru a bohužel se vyplnila. Často člověk něco nazpívá a pak se to stane. Včera jsem natočil…

Zveřejnil(a) David Kraus dne Pondělí 6. srpen 2018

Vyjádření na své sociální sítě umístila i tenistka. Podle té to však zdaleka není tak jednoduché. Vztah s Krausem podle ní delší dobu nefungoval a ona už několik měsíců cítila, že je u konce.

“S Davidem jsem prožila tři krásný roky a spoustu chvil, na které nikdy nezapomenu. Ale jako mnoho jiných vztahů i my jsme se bohužel dostali časem do problémů. Dlouho jsme se je snažili vyřešit, chvíli to vypadalo líp a chvíli zase hůř. Ale poslední dva měsíce už jsme spolu nežili. Naše problémy byly vždycky jen naše. Davida i jeho práci stále respektuju, i v našich těžkých chvílích se choval vždy férově. Mám ho ráda a přeju mu všechno nejlepší. Stejně tak doufám, že on bude i dál fandit mně,” napsala Strýcová.

Milí fanoušci, mám pro vás zprávu, která se netýká tenisu. Můj vztah s Davidem skončil. Není to záležitost několika…

Zveřejnil(a) Barbora Strýcová dne Pátek 27. červenec 2018

Celebrity - další články

Doporučujeme