Dcera Michaela Schumachera se bude vdávat. Svatba proběhne na prosluněné Mallorce

5. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Gina Schumacher a Iain Bethke. (Foto: Profimedia/instagram)

Opravdu radostnou zprávu poslala do světa rodina legendárního závodníka Formule 1 Michaela Schumachera. Jeho dcera Gina se bude vdávat. S informací přišel časopis Bunte.

Gina, která miluje nadevše koně, se se svým vyvoleným seznámila právě díky její vášni. Její vyvolený se jmenuje Iain Bethke a je synem manažera a učitelky němčiny. Kvůli milé se dokonce odstěhoval nejprve do Švýcarska a nyní pár žije v Americe.

View this post on Instagram

A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Svatba by se měla podle předběžných informací konat na Mallorce, kde Schumacherovi vlastní luxusní rezidenci s heliportem. Ovšem velký otazník visí nad účastí Michaela Schumachera, který ve středu 3. ledna oslavil 55. narozeniny. Rodina by ho musela převézt z domácího ošetření ve Švýcarsku a hlavně manželka bývalé hvězdy F1 se snaží jeho zdravotní stav před veřejností tajit.

V prosinci 2013 měl pilot F1 v Alpách nehodu na lyžích. Dlouho tak byl v kómatu. Michael mi moc chybí. Dětem, celé rodině a lidem z blízkého okolí. Pořád je tu ale s námi. Jiný, ale je tu. A to nám dává sílu. Každý den děláme vše pro to, aby se cítil lépe. A aby cítil, že naše rodinné pouto přetrvává,” uvedla před třemi lety manželka Corinna v dokumentu pro Netflix a k pilotovi F1 pouští jen nejvěrnější přátelé. Právě 29. prosince 2023 uplynulo od tragické nehody deset let.

Celebrity - další články

Doporučujeme