Dcera Paula Walkera se vdala. K oltáři ji odvedl jeho filmový parťák Vin Diesel

26. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Meadow Walker a Vin Diesel. (Foto: se souhlasem Meadow Walker)

Dcera zesnulého herce Paula Walkera (†40) Meadow se vdala. K oltáři ji vedl filmový parťák z Rychle a zběsile a nejlěpší přítel tatínka Vin Diesel. Herec by tak byl na dceru velice hrdý.

Meadow se provdala za herce Louise Thorntona-Allana v Dominikánské republice. Celý obřad se konal na pláži a byl zakončen tancem v písku. Nechyběl ohňostroj a vypouštění luceren.

Nevěsta na sobě měla svatební šaty od Givenchyho. Obrovským překvapením bylo, kdo ji místo jejího milujicího tatínka Paula Walkera, který se před osmi lety zabil při autonehodě, vedl k oltáři. Meadow šla v doprovodu tatínkova nejlepšího přítele a filmového parťáka Vin Diesla! Ten je také jejím kmotrem.

Bohužel na svatbě nemohla být rodina ženicha, a to z důvodu koronavirových opatření. Louisova rodina se nemohla účastnit, stejně jako blízcí přátelé, které považujeme za svou rodinu. Jsou zatím cestovní omezení,” popsala Meadow pro časopis Vogue. S celou svatbou jí pomáhala teta Paloma.“Odvedla neskutečnou práci. Nemohli jsme si představit , že by to bylo dokonalejší,” dodala nevěsta.

View this post on Instagram

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Celebrity - další články

Doporučujeme