Den poté: Jak to vypadalo den po svatbě Brooklyna Beckhama? Pařilo se až do rána

11. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Svatba Brooklyn a David Beckhamovi (Foto: Profimedia)

Vždycky jsme v pohádkách slýchávali, že královské svatby trvaly tři dny a tři noci. Podobně tomu bývá i u svateb slavných a bohatých. Svatba Brooklyna Beckhama od takového pohádkového veselí neměla daleko. Co vše se během oslav jejich manželství s herečkou Nicolou Peltz dělo? To nám prozradil Blesk.

V sobotu proběhla naprosto velkolepá svatba Brooklyna Beckhama a Nicoly Peltz. Podle všeho se slavilo až do neděle a novomanželé samozřejmě tradičně odjížděli z oslavy na líbánky. Podle nově pořízených fotek bylo zřejmé, že se pařilo až do neděle a velká spousta osobností z party nikam nespěchala.

Na rozdíl od výrazů některých rozjetých účastníků, kteří zřejmě oči nezamhouřili, vypadal párek zamilovaných novomanželů víc než svěže. Buďto strávili svou svatební noc kvalitním spánkem pro krásu, anebo ještě něco vydrží. Podle ranního loučení se svými rodinami, včetně táty Davida Beckhama, kterému to v bílém saku velice slušelo, se dá usuzovat, že čerstvý manželský pár míří na líbánky.

Brooklyn Beckham svatba (Zdroj: Profimedia)

Po rozloučení nasedli do auta a odjeli. Nicole to neuvěřitelně slušelo v bílých krátkých sexy šatech. Její manžel je zřejmě téhož názoru, jelikož si neodpustil poplácání po jejím sexy zadečku, který teď už patří jen a jen jemu.

Brooklyn Beckham svatba (Zdroj: Profimedia)

 

Celebrity - další články

Doporučujeme