Dětská ohrádka jako týrání dětí? Fanoušci zkritizovali Míšu Maurerovou

18. září 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / michaelamaurerova

Zřejmě jen málokterá oblast lidského života vyvolává tolik vášní a rozporů jako rodičovství a výchova dětí. Na vlastní kůži se o tom v neděli přesvědčila herečka Michaela Maurerová (39), když na sociálních sítích chválila praktičnost dětské ohrádky. Podle řady lidí totiž je totiž podobná "klec" na úrovni týrání dětí.

Slavná česká herečka Michaela Maurerová se nedávno na internetu podělila o zdánlivě nevinný příspěvek, který na ni však seslal překvapivou vlnu kritiky. Herečka jím pouze chtěla vzdát hold generaci našich babiček a prababiček, které se v péči o děti a domácnost nemohly spoléhat na pomoc moderních spotřebičů a vymožeností. Zmínila však i dětskou ohrádku, a právě u ní se její fanoušci nemohou shodnout.

“Snad denně si kladu otázku, jak to ty naše prabáby všechno zvládaly bez teplé vody z kohoutku, pračky, sušičky, papírových plen, vlhčených ubrousků, jídla ve skleničkách, video chůviček, houpátek, sedátek, kaváren s dětským koutkem… a ohrádek, díky kterým se člověk může jít důstojně vyčůrat a dítě zatím nebude páchat sebevraždu?! Byly a jsou to pro mě hrdinky,” napsala v neděli maminka dvojčat Josefa a Magdaleny (10) a mladší Emmy (8 měsíců) na svůj Instagram.

View this post on Instagram

Snad denně si kladu otázku, jak to ty naše prabáby všechno zvládaly bez teplé vody z kohoutku, pračky, sušičky, papírových plen, vlhčených ubrousků, jídla ve skleničkách, video chůviček, houpátek, sedátek, kaváren s dětským koutkem….. a ohrádek, díky kterým se člověk může jít důstojně vyčůrat a dítě zatím nebude páchat sebevraždu?????!!! Byly a jsou to pro mě hrdinky❤️???! #prababičkyjsouhrdinky #před100letybychjakomatkaasiselhala?#ohradníkproEmmíka z @lidlcz #nejlepšíohrádka #zamřížovanémimino?⛓#️⃣#uff #můžusejítvyčůrat???#aumýt??

A post shared by Michaela Maurerová (@michaelamaurerova) on

Ukázalo se však, že řada jejích sledujících to vnímá dost odlišně. “Ohrádku jsem nikdy na syna neměla ani já a přijde mi to jako naprostá hovadina,” nežinýrovala se jedna komentující. “No vidíte, a já to považuju v našem bytě za nezbytnost,” odpověděla jí Maurerová.

Někteří však s herečkou naprosto souhlasí. “Co jsem tak zjistil, většina rodičů bere ohrádku na úroveň týrání. My jsme se ženou jednoznačně pro,” podpořil trojnásobnou maminku jiný fanoušek.

Celebrity - další články

Doporučujeme