Eva Decastelo šokovala fanoušky fotkou bez vlasů. O novou image ani roli ale nejde

31. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Eva Decastelo (Zdroj: se souhlasem Falcon)

Eva Decastelo na sobě měla už desítky různých účesů, barev a střihů. Teď si ale vyzkoušela úplně něco jiného. Fanoušky vyděsila, když na Instagramu ukázala video, na kterém je ostříhaná dohola.

Eva Decastelo nemá problém si pro jakoukoliv roli změnit barvu vlasů i účes. Ale úplně si oholit hlavu, na to ještě odvahu nenašla. Tak si to zkusila alespoň přes jednu aplikaci na sociálních sítích. “Co by člověk všechno mohl udělat pro roli, ale naštěstí nemusí. Plešoun,” okomentovala herečka krátké video na svém Instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Decastelo (@decasteloeva)

Herečka si při této proměně vzpomněla na svou hereckou kolegyni Kláru Issovou, která si pro film Anděl Exit vlasy opravdu nechala oholit. “Já bych to asi nedokázala,” přiznala. Zároveň obdivuje všechny, které něco takového museli zažít, například kvůli nemoci. “Nedokážu si představit, jak šílené to je, nemít vlasy. Velký obdiv ženám, které o vlasy přišly kvůli chemoterapii nebo nemoci,” dodala.

Většina jejích sledujících sice na první odhad odhadla, že šlo o filtr, ale někteří se zalekli, že drbna Zuzana ze seriálu Slunečná o vlasy opravdu přišla. Některým připomněla postavu ze snímku Lebkouni nebo seriál Návštěvníci, kde Dáda Patrasová zazářila i bez vlasů.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Decastelo (@decasteloeva)

Celebrity - další články

Doporučujeme