EXKLUZIVNĚ: Blondýnka Miluška Bittnerová je těhotná! Bude to holka, nebo kluk?

9. dubna 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Foto: Besim Mehinbašić

Miluška Bittnerová je polovinou dua Kraus a blondýna, které denně komentuje aktuální kauzy a témata. Tentokrát však byla na druhé straně mikrofonu a zavítala do pořadu Host Frekvence 1. S posluchači se podělila o šťastnou novinku!

Blondýnka Miluška Bittnerová totiž čeká miminko! Krásnou životní novinu prozradila exkluzivně na Frekvenci 1 posluchačům v ranním vysílání.

Ženám kolem 35 let se často stává, že se jich okolí neustále ptá na to, kdy už budou mít děti. Zdá se ale, že u žen po čtyřicítce tato otázka pomalu mizí. Jak uvedla Miluška, u ní se paradoxně zadařilo poté, co se jí lidé přestali ptát.

“Velmi mně těší, že právě zde na Frekvenci 1 mohu posluchačům oznámit, že se mě sice ptát nemusí, ale že jsem těhotná,” prozradila herečka. “Jsem v polovině těhotenství. S přítelem, se kterým jsme spolu přes dva roky, jsme se sestěhovali a jednoho dne jsme si řekli, že bychom mohli mít spolu dítě. A druhý den jsem otěhotněla. Šlo to ráz na ráz.”

Holka, nebo kluk?

Otcem miminka je současný přítel herečky Renda (45), který pracuje v reklamní agentuře. Miluška vtipně dodala, že vzhledem k pokročilosti svého těhotenství je vyloučeno, aby byl otcem například bývalý manžel, neboť spolu už 4 roky nejsou. Pohlaví miminka už Miluška také zná, nehodlá ho ale prozrazovat. “Vzhledem k mému staří je jedno, co to bude, hlavně že bude zdravé”

Fotek s miminkem se na sociálních sítích nedočkáme. Herečka a nastávající maminka není totiž příznivcem Instagramu. “Nevím, co se mnou hormony udělají, ale myslím, že ne. Nemyslím si, že jsem stydlivá, jen potřebuji žít, ne fotit.”

Biomatka, šátkování a placenta?

Světem maminek cloumají desítky trendů. Šátkování, biostrava, domácí porody. Má už jasno v tom, jakým směrem se bude ve výchově ubírat? “Existují weby, kde jsou diskuze maminek, tam já chodit nemůžu, protože některým výrazům typu “manža” ani nerozumím. Co ale určitě vím, je, že nechci rodit doma. Myslím si, že konzumování placenty také nebude můj obor. Očkování do budoucna by také bylo fajn, pokud u mě tedy nedojde k hormonální bouři nebo lobotomii mozku,” prozradila pro Frekvenci 1.

Opustí Krause?

Fanoušci pořadu Kraus a blondýna se ale nemusí obávat, neboť Miluška z éteru jen tak nezmizí. “Času, který s panem Krausem na Frekvenci 1 trávíme, není tolik, takže se to dá naprosto v pohodě zvládnout. Věřím, že se po krátké pauze brzy vrátím. Jak jsem totiž vypozorovala u známých, je potřeba si odpočinout.” Možná dojde i na mateřský speciál Krause a blondýny! Miluška dodala, že pobavit se s Honzou Krausem o přebalování by ji docela lákalo. A kdo jiný by jí to měl lépe vysvětlit, než právě on.

Celebrity - další články

Doporučujeme