Fanoušci si na hereččině selfie všimli děsivé bulky. Díky nim zamířila včas k lékaři

29. června 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / marsh_kym

Sociální sítě jsou dnes nedílnou součástí lidských životů. Někdy nás dokážou pěkně potrápit - lidé kvůli nim ztrácí sebevědomí, porovnávají se, někteří se dokonce setkají s kyberšikanou. Občas z nich ale může přijít i něco dobrého. Když se herečka Kym Marsh (44) pochlubila svým fanouškům fotkou ze cvičení, poslali ji okamžitě k lékaři. Kym je poslechla a dobře udělala.

Britská herečka Kym Marsh si ráda a pravidelně dává pořádně do těla. Se svými úspěchy ze cvičení a posilování se pak neváhá pochlubit na sociálních sítích. Když ovšem nedávno sdílela fotku svého vypracovaného těla při posilování, fanoušci si kromě špičkové kondice všimli i něčeho docela jiného.

Herečka měla totiž v podpaží poměrně velkou, děsivou bulku. Řada lidí si okamžitě povšimla, že tam nemá co dělat a v komentářích začala pohlednou brunetku posílat k doktorovi. “Ahoj, mám tě moc ráda a jen jsem si říkala, jestli je tvoje ruka v pořádku. Všimla jsem si, že máš v podpaží bulku,” napsala například jedna fanynka a další lidé s ní souhlasili.

Herečka nakonec komentující poslechla. “Jen abyste věděli… Poté, co jsem nedávno sdílela tuhle fotku a lidi vyděsila moje bulka v podpaží, šla jsem k doktorovi a nechala jsem se prohlédnout. Všechno je v pořádku, je to jen menší zánět ve svalu. Děkuji všem, že si o mě děláte starosti,” napsala Marsh k fotce dodatečně.

View this post on Instagram

5k run in the park followed by a cheeky kettle bell session! Bring on summer fitness!!! #fitoverforty ????. Just so you guys know….after the recent photo and people’s concerns over the ‘lump’ in my armpit, I went and had it checked anyway. It’s all good guys and is just a bit of inflammation to a muscle. Thank you all for your concern xxx

A post shared by Kym Marsh (@marsh_kym) on

Bulky v podpaží není radno podceňovat, protože může jít o jeden z příznaků rakoviny prsu. V tomto případě všechno naštěstí dopadlo dobře. Marsh svůj zánět snadno vyléčí a vážné choroby se obávat nemusí.

 

Foto: Instagram / marsh_kym

Celebrity - další články

Doporučujeme