Felix Slováček o dceři Aničce: S nemocí se pere statečně. Věřím, že to dobře dopadne

8. února 2024·Celebrity·Redakce

Felix Slováček a Anna Julie Slováčková. (Foto: Profimedia)

Muzikant Felix Slováček a otec zpěvačky a herečky Anny Julie Slováčkové neprožívá lehké období. Jeho dcera opět bojuje s rakovinou a on svěřil se, jak na tom je. Podle jeho slov se talentovaná herečka a zpěvačka s nemocí pere statečně. S informací přišel server Expres.cz.

O tom, že se Aničce vrátila rakovina jsme se všichni dozvěděli v létě loňského roku. Poprvé s ní bojovala před čtyřmi lety, kdy měla rakovinu prsu. V létě 2023 nemoc udeřila v plicích. Podle Felixe Slováčka se s ní jeho dcera pere statečně.

V první řadě to musí zvládat Anička. Musí mít to štěstí, aby to dopadlo, jak bychom si všichni představovali. Jedině štěstí nahoře jí pomůže. Samozřejmě medicína je dnes hodně daleko, ale při této nemoci je potřeba mít i to štěstí a my pevně věříme, nejen já, ale i všichni její fanoušci, že to dobře dopadne,” uvedl pro server Expres Slováček.

Velkou oporou jí je ale i její přítel, se kterým už i bydlí. “Ten se mnou vše sdílí a jsem za to nesmírně vděčná. A samozřejmě moje rodina, rodiče, brácha. Kamarádi jsou se mnou denně v kontaktu. Mají o mě strach. A fanoušci. Tolik krásných zpráv, toho si vážím,” sdělila v rozhovoru pro WhatNews Slováčková.

Podle informací magazínu Téma chodí talentovaná zpěvačka s muzikantem, se kterým byla dlouhou dobu jen nejlepší kamarádka. O koho se ale jedná, zatím neprozradila.

Celebrity - další články

Doporučujeme