Anička Slováčková navzdory nemoci žije naplno. Do nového roku vstoupila s nejedním novoročním předsevzetím

5. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Anna Julie Slováčková. (Foto: instagram A. J. Slováčková)

Předsevzetí si dává snad každý, výjimkou nejsou ani české celebrity. Svým nadupaným seznamem se pochlubila na sociální síti herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková. A podle všeho se rozhodla si užít život naplno a ani zákeřná nemoc, se kterou aktuálně bojuje, ji v tom neomezuje.

Já tenhle rok jedu bomby. Jsme zvědavá, do kdy mi to nadšení vydrží,” napsala na začátek příspěvku s vtipem Anička. Za to připojila dlouhý seznam s deseti body, které v roce 2024 by chtěla splnit.

Najdeme mezi nimi například, že chce každý měsíc přečíst alespoň jednu knížku, dopsat svou knihu, pravidelně posilovat, každý týden jezdit do přírody, být nejlepší páníček, naučit se nové recepty, být na více srazech s kamarády, zbavit se strachu bát se mluvit s cizími lidmi či si našetřit na vysněnou dovolenou. Tak jsem zvědavá, jak to všechno dopadne,” dodala pod nabitý seznam.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Julie Slováčková (@anna_julie_slovackova)

Slováčkové lékaři diagnostikovali rakovinu na podzim loňského roku. Oblíbená zpěvačka nemoc už jednou prodělala, před pěti lety ji měla v prsu a porazila ji. Tentokrát jí napadla plíce. Po chemoterapii se rozhodla Anička rovnou pro krátký sestřih a aktuálně ji můžeme vídat s turbanem. Ono by to ty vlasy ještě nějaký týden zvládly, ale v momentě, kdy jsou kořínky tak slabé, že zůstávají v rukou, tak se na ně nechci koukat. Shodila jsem to do takového mini ježečka. Ještě s ním ale nejsem tak ztotožněná, takže zatím nechodím do společnosti bez pokrývky hlavy,” uvedla v minulosti pro server iDnes.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme