Felix Slováček otevřeně o nemocné dceři Aničce i manželce Dádě…

1. března 2024·Celebrity·Redakce

Anička Slováčková a Felix Slováček (Zdroj: Profimedia)

Felix Slováček to nyní nemám vůbec jednoduché. Jeho dcera Anička bojuje s rakovinou a podstupuje náročné chemoterapie. Jeho žena Dáda Patrasová má zase dlouhodobý problém s alkoholem. Na vzájemnou podporu to ale mezi nimi moc nevypadá.

Dáda Patrasová s alkoholem bojuje už několik let. Bohužel to ale zatím nevypadá, že by to mělo být úspěšné. Legendární saxofonista doufal, že by jeho žena mohla jít do sebe, když jejich dcera Anička bojuje už podruhé s rakovinou. Myslel jsem, že přijde a řekne – Aničko, já ti udělám radost, ať to nemáš v životě tak těžký, půjdu za panem doktorem poradit se. Ale ne...“ přiznává Slováček. Sám dodává, že už neví, co má s problémem své ženy dělat.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anna Julie Slováčková (@anna_julie_slovackova)

Felix navíc přiznává, že Anička svou matku moc často nenavštěvuje. Zřejmě proto, aby ušetřila energii a svůj organismus zbytečným stresům, který jí rozhodně nepřidává. Já jsem s Aničkou v pohodě, voláme si, scházíme se, říkáme si co a jak. S mámou nekomunikuje skoro vůbec,“ říká Slováček. S dcerou dokonce plánuje dovolenou.

S dcerou tráví hodně času a sám říká, že její zdraví je pro něj to nejdůležitější. Dokonce jsem byl v Brně na Žlutém kopci, kde mám známé doktory. A ti mi řekli – Felixi, my jsme tady zažili skutečné zázraky! To je jediné, co teď můžu říct,” dodává saxofonista. Pro svou dceru chce hlavně hodně štěstí, protože bez toho by to nešlo. Ona je bojovnice, takže věřím, že se k tomu přikloní i něco shora. Věřím na zázraky.” 

Celebrity - další články

Doporučujeme