Filmová láska Harryho Pottera se vdala. Bonnie Wright se pochlubila nádherným prstenem

22. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Bonnie Wright (Zdroj: Profimedia)

Filmoví fanoušci si ji pamatují jako Ginny, která byla od druhého dílu série Harryho Pottera zamilovaná do hlavního hrdiny. Jenže herečka Bonnie Wright má doma svého hrdinu. Je jím Andrew Lococa, kterého si nyní vzala. Prstýnkem se pochlubila na svém instagramu.

Svatba se konala o víkendu, ale kde přesně se odehrávala, to filmová Ginny Weasley neprozradila. “Včerejšek byl nejkrásnějším dnem mého života,” napsala na instagram ke krátkému videu. Gratulacemi ji zahrnuli nejen fanoušci, ale i její filmoví kolegové. “Náš den byl tak výjimečný,” napsala herečka k polaroidovém snímku. Dodala, že se nemůže dočkat, až bude sdílet více fotek.

View this post on Instagram

A post shared by BONNIE WRIGHT (@thisisbwright)

Nadšení projevil její filmový bratr James Phelps, který si zahrál Freda, Scarlet Hefner alias Pansy Parkinson či Afshan Azad, která se objevila jako Padma Patil. “Moc vás miluji,” napsala poslední jmenovaná ke snímku. Bonnie a Andrew začali společné fotky sdílet v září 2020, ale není jasné, jak dlouho spolu opravdu jsou. V únoru se z Los Angeles přestěhovali do San Diega. „Dlouho jsme přemýšleli, ve kterém z těchto měst se usadit. Jsme připraveni začít společný život,“ svěřila se kráska.

Bonnie už jednou ke svatbě směřovala. V minulosti byla zasnoubená s hercem Jamiem Campbellem Bowerem. Potkali se na natáčení posledního dílu Harryho Pottera, kde si zahrál Gellerta Grindelwalda. Rozchod následoval v roce 2012. Snad je teď Andrew tím pravým.

Celebrity - další články

Doporučujeme