Finále Survivora se blíží. Prořekli se soutěžící? Kdo z nich se stal vítězem?

6. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Soutěžící reality show Survivor. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Soutěžící Survivoru jsou už sice doma, ale diváci ještě nevědí, kdo celou reality show vyhrál. Nicméně existují jisté nuance, podle kterých si lidé začínají myslet, že znají vítěze. Kdo by to mohl být? Existují tři adepti. Server Expres.cz nabízí možnosti.

Chili

Chili se do Česka vrátila později, než ostatní soutěžící. Spekulace o svém pozdějším návratu sice sama potvrdila, ale fanoušky přesvědčuje, že si chtěla Dominikánskou republiku, kde se soutěž natáčela, ještě užít. Je ale možné, že vyhrála, což by samozřejmě před odvysíláním v televizi říct nemohla. Od Novy by ji totiž čekala hodně tučná pokuta. Když se jí ale fanoušci ptali, ke komu by se přirovnala z americké verze, měla jasno. Šlo o Yula Kwona, který soutěž vyhrál v roce 2006. Náhoda?

View this post on Instagram

A post shared by Chili Ta (@chili_tathuy)

Vláďa

Veronika v Survivoru zhubla šest kilo a už je má zpátky. To Vláďa působí stále vyhuble jako na obrazovkách. I to by mohlo svědčit o tom, že soutěžil delší dobu, než Veronika nebo Xénia, která se už pochlubila zakulaceným bříškem. Soutěžící se do Česka vraceli naráz, ale odpadlíci trávili čas na hotelu, kde si mohli užívat normální stravu.

View this post on Instagram

A post shared by Vláďa (@survivor.vlada)

Shopaholic Nicol

Nicol podle svých slov zhubla pět kilo. Když se jí fanoušci na instagramu ptali, kolik kilo po soutěži zhubla, odpověděla, že pět. Na rozdíl od většiny soutěžících, kteří si rychle zvykli na “normální” režim, Nicol přiznala, že si na civilizaci musí zvyknout. I u ní je tedy možné, že v soutěži vydržela dlouho a pobyt na hotelu jí byl odepřen.

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Čechová (@shopaholicnicol)

Celebrity - další články

Doporučujeme