FOTO: Zpěvák Gott láká na dokumentární snímek. Ve filmu se setká i se Suchým

17. února 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Karel Gott/facebook

Kameramanka a režisérka Olga Špátová opět spolupracuje se zpěvákem Karlem Gottem, s nímž v roce 2009 natočila dokument Fenomén Gott. Několikanásobný držitel Zlatého slavíka se na své facebookové stránce pochlubil fotkami z natáčení, na kterých se sešel s další legendou, Jiřím Suchým.

Milí přátelé, chci se s vámi podělit o pár fotografií z natáčení celovečerního dokumentárního filmu, který se mnou už půl roku natáčí režisérka Olga Špátová a kameraman Jan Malíř. Je mi velkou ctí, že se ve filmu objeví i Jiří Suchý, kterého jsem na jeho pozvání poprvé v životě navštívil u něj doma. Prožili jsme spolu báječných několik hodin povídání a vzpomínání a přenesli jsme se do počátků mého angažmá v divadle Semafor,” napsal Gott na své facebookové stránce.

Milí přátelé, chci se s vámi podělit o pár fotografií z natáčení celovečerního dokumentárního filmu, který se mnou už…

Zveřejnil(a) Karel Gott dne Sobota 16. února 2019

Olga Špátová neježe pracuje na dokumentu o Karlu Gottovi, ale jako kameramanka je zodpovědná i za dokumentární snímek Legenda Suchý, v němž vystupuje ikona divadla Semafor Jiří Suchý a pod kterým je coby režisérka podepsaná maminka Špátové, Olga Sommerová.

Celebrity - další články

Doporučujeme