Gal Gadot se stala čtyřnásobnou maminkou. Představitelce Wonder Woman se narodila dcera

7. března 2024·Celebrity·Redakce

Gal Gadot. (Foto: Profimedia/instagram)

Opravdu s radostnou zprávou se pochlubila izraelská herečka a modelka Gal Gadot. Oblíbené představitelce Wonder Woman se narodilo čtvrté dítě. Holčičce dala jméno Ori.

S radostnou novinou obeznámila Gal své fanoušky skrze instagram. Moje milá holčičko vítej,” napsala herečka na začátek příspěvku, kde dodala i fotografii z porodnice. Na ní drží svůj čtvrtý uzlíček štěstí v náruči, tiskne si jej k hrudi a hlavou se lísá k hlavičce děťátka.

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Také se svěřila, že čtvrté těhotenství nebylo vůbec snadné, ale nakonec vše dobře dopadlo. Holčičce dala kouzelné jméno Ori.Přinesla jsi do našich životů tolik světla, proto jsme ti dali jméno Ori, které v hebrejštině znamená “moje světlo”. Naše srdce jsou plná vděku. Vítej v domě plném holek, ale tatínek je taky docela fajn,” dodala s vtipem. Někteří sledující byli po zveřejnění příspěvku docela v šoku. Ona byla těhotná? podivoval se jeden.

Představitelka Wonder Woman má s manželem Yaronem Versanemtři dcery, Almu, Mayu, Daniellu. Do domu tak izraelskému developerovi nemovitostí přibyla další něžná duše.

Celebrity - další články

Doporučujeme