Hana Maciuchová poprvé potvrdila: Měla jsem rakovinu prsu!

29. dubna 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Do teď tajila, jakou s jakým typem rakoviny na začátku letošního roku bojovala! Až nyní herečka Hana Maciuchová prozradila, že měla nádor v prsu. Stejně jako před lety její maminka! A stejně jako ona se úspěšně vyléčila!

Bulku v prsu odhalilo vyšetření na mamografu, na které šla Maciuchová po delší době! „Když srovnali snímky z mých posledních návštěv, usoudila paní doktorka, že tam je něco navíc. Něco, co tam být nemělo. Biopsii mi udělali 29. ledna a za deset dní bylo z výsledků jasné, že mám duktální karcinom prsu,“ řekla Maciuchová.

„Moje maminka měla stejnou chorobu. Před pětatřiceti lety, kdy medicína nebyla na takové úrovni jako dnes, ji zvládla úžasně, zotavila se dobře, nemůžu ji zklamat,“ svěřila se v rozhovoru pro magazín MF DNES legenda českého filmu a divadla

„Má imunita byla na bodu mrazu. A tuhle nemoc způsobuje stres. Zůstala jsem stá, zhluboka se nadechla a řekla jsem si: Dobře, musím překousnout ropuchu. A zbytky co nejrychleji vyplivnout,“ dodala herečka, která se v minulých týdnech pomalu vrátila k práci v divadle. 

Hana Maciuchová se po vítězném boji nad rakovinou vrátila do divadla!

Celebrity - další články

Doporučujeme