Hvězdný Hawkey má za sebou operaci. Jeho stav zůstává nadále vážný, čeká ho další zákrok

3. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Jeremy Renner (Zdroj: Profimedia)

Stav herce Jeremyho Rennera zůstává po nedělní nehodě stále vážný. Jeho mluvčí Samantha Mast informovala, že Renner má za sebou operaci. Podle ní utrpěl tupé poranění hrudníku a blíže neupřesněná ortopedická zranění. Mluví se ale i o tom, že mu hrozí amputace nohy. Informaci uvedl server TMZ.

Herec Jeremy Renner utrpěl zranění v neděli na svém ranči v Nevadě při odklízení sněhu. Vrtulníkem byl převezen do nemocnice, kde ihned podstoupil operaci. „Jeremyho rodina by ráda vyjádřila vděk neuvěřitelným lékařům a zdravotním sestrám, které se o něj starají,” stojí v prohlášení, které vydala jeho mluvčí Samantha Mast. Rodina dodala, že děkuje také místním hasičům a policistům a je ohromena obrovskou vlnou podpory od fanoušků.

View this post on Instagram

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Hvězda mnoha Marvelovek je prý při vědomí a komunikuje s lékaři, ale ukazuje se, že jeho stav je vážnější, než se na první pohled zdálo. Několikatunový sněžný pluh mu přejel nohu. Herci při zranění pomáhali sousedé, jeho nejbližší poděkovala rodinám Caranových a Murdockových. Bez jejich pomoci by představitel Hawkeyho zřejmě vykrvácel.

Lékaři herce operovali hned v neděli, ale následně se rozhodli i pro druhou operaci. Jeho stav se ale po zákroku nezlepšil, proto by měl absolvovat ještě jednu operaci. A to nejen kvůli poraněnému hrudníku, ale také na záchranu nohy. Mluví se totiž o tom, že herci hrozí amputace končetiny.

Renner v nevadském Renu před nehodou odklízel pomocí sněžného pluhu sníh, aby se jeho rodina mohla dostat z domu po silné bouři. Ta o víkendu zastihla osm států v USA a o život přišlo nejméně šedesát lidí. Jediným účastníkem nehody byl jednapadesátiletý herec a úřad šerifa okresu Washoe uvedl, že případ se stále vyšetřuje. Mnozí jsou přesvědčeni, že za nehodou stojí rolba, kterou herec používá. Vypadá to, že jí selhalo zabezpečení. Nutno ale dodat, že tento sněžný pluh se už nevyrábí. Objevuje se spíše už jen na výstavách.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme