Hvězda Marvelu skončila v kritickém stavu v nemocnici! Jeremy Renner se zranil u odklízení sněhu

2. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Jeremy Renner (Zdroj: Profimedia)

Z USA přišla šokující informace. Hvězda filmů Marvel Jeremy Renner byl v kritickém stavu převezen letecky do nemocnice. Představitel Hawkeye se zranil během odklízení sněhu. Informaci přinesl deník Daily Mail.

Jednapadesátiletý herec se zranil při odklízení sněhu v jednom ze sněžných pluhů na svém ranči v Sierra Nevada. Jeremy byl poté vrtulníkem transportován do nemocnici. Jeho stav je podle jeho mluvčího sice kritický, ale už je stabilizovaný. Celá událost se ještě bude podle úředníka pro veřejné informace vyšetřovat.

Renner je milovník těžké techniky a vlastní několik sněhových pluhů, které používá k úklidu své soukromé příjezdové cesty, silnic a cest v oblasti. Herec si stěžoval na husté sněžení kvůli sněhovým extrémním mrazům a zimním bouřím, které nyní sužují USA.

Jeho agent prozradil, že se Rnner těžce zranil během úklidu sněhu. Mrazy a sněžení během vánočních svátků postihly téměř celé americké území, kromě západního pobřeží. Nejhůře bylo postiženo město Buffalo ve státu New York a jeho okolí. V oblasti přišlo o život nejméně 32 lidí a starosta města bouři označil za zřejmě to nejhorší, co Buffalo postihlo za posledních 50 let.

Celebrity - další články

Doporučujeme