Hvězdy ságy Stmívání se opět sešly jako jedna šťastná rodinka Cullenových. Poznali byste ještě Alice nebo Jaspera?

8. února 2023·Celebrity·Redakce

Stmívání, Cullenovi (Foto zdroj: ČSFD)

Jistě si všichni pamatujete na mánii ságy Stmívání, kdy všechny dívky a mladé ženy bojovaly mezi sebou buď za tým upíra Edwarda Cullena nebo vlkodlaka Jacoba Blacka, a každá se toužila stát Bellou Swan a nechat tyto dva fešáky, aby se do ní pořádně zahryzli. Všichni členové rodiny Cullenových, tedy vegetariánští upíři, byli krásní, sexy, tajemní a styloví. A několik z nich se opět sešlo při příležitosti Comic-Conu v Liverpoolu. Informoval o tom portál Bustle. Poznali byste je ještě dnes?

Jako upíři nestárli a vypadali stále stejně. V příběhu se tak museli čas od času přestěhovat jinam, aby lidé nepojali podezření. Vrátit se mohli až ve chvíli, kdy všichni, kteří je pamatovali, věkem zemřeli. Jak je to ale s herci, kteří tyto krásné a věčně mladé upíry ztvárnili? 

Poslední díl této slavné ságy Rozbřesk 2. část měl premiéru v roce 2012. Na konci roku 2022 se těchto několik herců sešlo na liverpoolském Comic-Conu a společnou fotkou se pak pochlubili na instagramu. Konkrétně se fanouškům ukázali Jackson Rathbone (Jasper), Ashley Greene (Alice), Kellan Lutz (Emmett) a hlava rodiny Peter Facinelli (Carlisle).

View this post on Instagram

A post shared by Jackson Rathbone (@jacksonrathbone)

Zatímco se Jackson a Kellan změnili opravdu velmi výrazně, Ashley je i po deseti letech pořád stejná a stejně krásná, jako když hrála nejlepší kamarádku a švagrovou hlavní hrdinky Belly. Stejně tak Peter působí, jako by byl skutečně upírem, protože dekáda se na něm podepsala opravdu jen minimálně. Během Comic-conu bylo na hercích znát, jak moc si toto nostalgické setkání užívají.

Celebrity - další články

Doporučujeme