Insta-Call: Lucka Vondráčková prozradila, proč se teď bude více věnovat poslední desce a co ji láká na Shakespearovi

30. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zpěvačka Lucie Vondráčková (Foto: archív Frekvence 1)

Zpěvačka a herečka Lucka Vondráčková vydala před třemi lety desku Růže. Pár dní zpátky z ní představila nový klip k písničce Dej si cíl, který měl během jednoho dne sto tisíc zhlédnutí na Youtube.

Přestože deska Růže vyšla v roce 2018, Lucka Vondráčková z ní představila pár dní zpátky motivační písničku Dej si cíl. “S klipem jsem otálela, měl vyjít už na moje narozeniny. Protože ale byly všemožné restrikce a klima v České republice nebylo hezké, tak jsem si říkala, že taková motivační písnička by nás všechny dostala do ještě větších depresích. Počkala jsem, až se něco maličko rozvolní, budeme moct jít ven běhat a počasí bude trochu hezčí,” přiznal na Insta Callu v rozhovoru s našimi moderátory Janou a Mikeschem.

Z úspěchu písničky má velkou radost, protože většinou to dělá tak, že fanoušky dlouho na novinky připravuje. Tentokrát to udělala jinak.

View this post on Instagram

A post shared by Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Novinky se možná dočkáme i v hitparádě Frekvence 1, která je zaměřena na české písničky. Lucka ale není typ člověka, který by fanoušky o hlasy prosil pořád.

Řeč přišla i na současnou situaci a to, jak se syny Matyášem a Adamem zvládala domácí výuku. Čemu se Lucka kromě herectví a zpěvu věnuje, na čem aktuálně pracuje a proč se vrací zpátky k Shakespearovi, se dozvíte v INSTA-CALLU Frekvence 1!

Celebrity - další články

Doporučujeme