Iva Pazderková ukázala vysportované tělo v bikinách. Někteří fanoušci kritikou nešetřili

17. listopadu 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Iva Pazderková. (Foto: se souhlasem I. Pazderková)

Iva Pazderková se pochlubila na síti svým dalším úspěchem v Bikini fitness. Tentokrát se umístila na šestém místě. Rozhodně na sobě nepřestává dál pracovat a už se těší na další ročník. O fotografie se s fanoušky podělila na svém instagramu.

Šťastná, vděčná, hrdá,” napsala na instagram své pocity herečka Iva Pazderková. Nechybí ani fotografie ze soutěže Bikini fitness, které se Iva účastnila. Na nich jde vidět její dokonale vypracované tělo, které by jí kdejaká kulturistka mohla závidět.

Tentokrát se herečka umístila na krásném šestém místě.“Tak jsme to před osmi dny zase s mým milovaným Jakub Prchal dokázali. A zase jsem se mohla postavit v lepší formě na stage se všemi těmi úžasnými sportovkyněmi. A ještě na tak krásné soutěži… Tak zase za rok…,” uvedla s tím, že všem moc děkuje za podporu, která je pro ni velice důležitá.

View this post on Instagram

A post shared by Iva Pazderková (@iva.pazderkova)

Pod příspěvkem se okamžitě strhla vlna komentářů. Ty seš prostě skvělá,” napsal zpěvák Václav Noid Bárta. Gratuluji Ti moc. A smekám,” dodal moderátor Petr Vágner. Našly se ale i negativní reakce, kterým tělo Ivy připadá nepěkné. “Škoda, že s touto postavou vypadáte o 30 let starší. Obličej jak kostlivec. Tohle fakt není hezký,” napsala jedna z uživatelek na instagram. Někteří klesli až k hanlivým slovům. Proč mi hned po zhlédnutí první fotky na mysl přišla dražba kobyl,” uvedl další sledující.

Jaký názor máte vy, na takto vysportované ženy a muže? Napište nám na facebook!

 

Celebrity - další články

Doporučujeme