Ivana Gottová sdílela vzpomínku na Karla. Je plná radosti a rodinné vánoční pohody

13. prosince 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Karel Gott s dcerou. (Foto: se souhlasem Karel Gott Agency)

Ivana Gottová (45) sdílela během třetí adventní neděle na instagramu krátkou vzpomínku na svého zesnulého manžela Karla Gotta (†80). Krásné a dojemné, hodnotili fotografii fanoušci. Na snímku je zvěčněn Mistr s dětmi během zimních radovánek na jejich chalupě.

Na stříbrnou neděli se Ivana Gottová rozhodla s fanoušky Karla podělit o foto z rodinného archivu. “Milí Karlovi příznivci, přeji vám krásnou a pohodovou třetí adventní neděli a připojuji jednu zimní fotku z chalupy z roku 2018 s krátkou vzpomínkou,” napsala na začátek příspěvku vdova.

Ze snímku srší rodinná pohoda a pravá zimní atmosféra. “Když nasněžilo a dcery před chalupou tradičně postavily sněhuláka, připomnělo nám to náladou romantické obrázky Josefa Lady, které Karel už od dětství měl moc rád. Proto ho napadlo, že by to mohla být jedna ze scén do jeho dokumentu Karel a zajel si pro tento účel vypůjčit do jednoho nedalekého antiku starodávnou dýmku. Přál si vypadat jako jedna z postav na obrázcích Josefa Lady,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Scéna se do filmu Karel bohužel nevešla, proto ji Ivana zveřejnila teď, aby nadšencům Karla udělala v předvánočním čase radost. Na fotografii nechybí ani zesnulá fenka Stella, která loni odešla do psího nebe. Krásné a velmi dojemné, děkujeme moc za krásnou vzpomínku, napsala například do komentářů uživatelka Jana.

Celebrity - další články

Doporučujeme