Ivana Jirešová se o Vánocích klidně svlékla do plavek. Díky józe je i v 45 letech na co koukat

5. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Ivana Jirešová. (Foto: Instagram Ivany Jirešové – se souhlasem Ivany Jirešové )

Herečka Ivana Jirešová se na svém instagramu během vánočních svátků pochlubila krásnou a vypracovanou postavou v plavkách. Celoročně na ní pracuje za pomocí jógy, která posiluje nejen její tělo, ale i mysl. Kromě toho popsala, jak prožila letošní Vánoce. Informuje o tom Super.cz.

Že se každý fotí v plavkách v létě, kdy je na vystavování svého těla připravený, není nic překvapivého. Málokdo ale má odvahu na to, ukázat svou téměř nahou postavu během vánočních svátků, kdy většina z nás sedí v teplém svetru a u pohádek dlabe bramborový salát přímo z mísy a prokládá to včelími úly a vanilkovými rohlíčky. Herečka Ivana Jirešová s tímhle rozhodně problém nemá.

Její jógou vytrénovaná postava může být vystavena v plavkách po celý rok. Ve 45 letech se herečka rozhodně nemá za co stydět. U bazénu si užívala během svátků se svou rodinou, se kterou letos prožila své vysněné Vánoce.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Jirešová (@ivanajiresova)

“Bylo to úžasné, splnil se mi sen. Od malička jsem si přála být na Vánoce ve velké chalupě, kde je sníh a je tam celá rodina. Sníh se sice nepovedl, ale dopředu jsem objednala nádherný dům blízko Prahy,” svěřila se Super.cz Ivana, která se pochlubila snímky z Vánoc na svém instagramu. A co ji v nadcházejícím roce čeká? “Budu dělat Bedekr ve Španělsku, byli jsme v Madridu přes Vánoce a na jaře tam budeme déle. Budu hrát muzikály, které mě baví. Taky se budu věnovat točení. Přála bych si natočit film, ale to je zatím jen v mojí hlavě. Musím se k tomu nakopnout,” rozvyprávěla se herečka.

Celebrity - další články

Doporučujeme