Být zticha, chovat se slušně a poslouchat. Kate uzavřela před svatbou smlouvu s Williamem

13. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ William s manželkou Kate Middleton. (Foto: Shutterstock)

Kate Middleton je jednou z nejoblíbenějších postav britské královské rodiny. Stále má úsměv na rtech a vypadá, že je ve svém životě velmi spokojená. Podle královského experta nemá vévodkyně na výběr. S Williamem má uzavřenou dohodu. Informaci uvedl web Express.

Vévodkyně Kate Middleton na dohodu přistoupila dobrovolně, prý ji snad i sama navrhla. Bylo jí totiž jasné, že svou svatbou s Williamem si nebere jen milovaného muže, ale také celou monarchii. A s tím se pojí i určité závazky. “Kate uzavřela smlouvu s ďáblem. Věděla ale, do čeho jde. Musí být zticha, chovat se slušně a svědomitě. Musí vypadat nádherně a dělat to, co je správné. A pokud ji to nudí, je to špatně,” říká královský odborník Andrew Pierce pro server Express.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Kate se přísná pravidla daří dodržovat, protože od svatby s princem v roce 2011 nemá na kontě žádný skandál. Nejen Meghan Markle, ale i dalším členům rodiny je dávána právem za vzor. “Kup si hezké šaty, napeč dobré buchty, uspořádej další večírek ve Walesu, pozvi lidi na banket, dělej charitu. Ale nesmíš se urvat ze řetězu a přitahovat pozornost médií. A na rozdíl od Diany s nimi ani nebudeš mluvit, i kdyby to bylo na pozitivní témata,” popsal odborník drsný režim Kate.

Vévodkyni z Cambridge takový život evidentně vyhovuje. S princem mají tři děti, vypadají šťastně a spokojeně a připravují se na den, kdy společně usednou na britský trůn. Pro takovou pozici jsou zkrátka nějaké oběti nutné, a pokud je s tím Kate smířená, je všechno v pořádku.

Celebrity - další články

Doporučujeme