Jágrova přítelkyně Dominika Branišová (26): Netoužila jsem, aby se o mně psalo v novinách nebo mluvilo v televizi. Osud tomu ale chtěl jinak

9. dubna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Jaromir Jagr sleduje utkani z tribuny se svou partnerkou, modelkou Dominikou Branišovou. (Foto: ČTK)

Šestadvacetiletá přítelkyně nejslavnějšího českého hokejisty Jaromíra Jágra (49), Dominika Branišová, fanouškům na Instagramu vysvětlila, jak se věci mají. Lidé jí často píši, že se svým partnerem je jen kvůli slávě a zviditelnění. To ale mladá modelka odmítá.

Neustále mi chodí komentáře a zprávy typu: “Dříve po tobě neštěkl ani pes. Jde ti jen o to se zviditelnit…” a tak podobně. Ráda bych se k tomu vyjádřila takto veřejně, abych ušetřila čas sobě i Vám, napsla na začátek příspěvku modelka Dominika Branišová.

Nikdy netoužila po slávě a zviditelnění. Nikdy jsem se neúčastnila žádné soutežě miss, ani nepřemýšlela o tom, že bych šla na casting. Jednoduše proto, že jsem netoužila po tom, aby se o mně psalo v novinách nebo mluvilo v televizi, dodává. Bohužel teď je vše jinak, a její jméno se po boku Jaromíra Jágra objevuje poměrně často.

View this post on Instagram

A post shared by Dominika Branišová (@dominikabranisova)

Nevím, zda to některým lidem přináší dobrý pocit ze sebe samých, ale já nikdy neměla potřebu se tímto způsobem ujišťovat sama o sobě. Od 16ti let jsem se z vlastní vůle začala věnovat modelingu a cestovat po světě. V Čechách jsem nikdy příliš práce neměla, protože se o mně nepsalo a taky proto, že svým vzhledem nijak nepřevyšuji ostatní. V zahraničí je pro modelky práce více a já jsem si téměř nikdy nemohla stěžovat na její nedostatek, napsala Dominika na Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dominika Branišová (@dominikabranisova)

Problém s prací nikdy neměla, jelikož byla oblíbená a měla stálou klientelu. U klientů jsem byla oblíbená, ne kvůli tomu jak vypadám, ale především díky svému chování. Do práce jsem vždy chodila na čas, na nic si nestěžovala a většinu času se usmívala,uvedla Branišová. Novým pracovním příležitostem se ale v Čechách nebrání. “Byla jsem se svým životem naprosto spojená a nic mi nechybělo. Osud tomu ale chtěl jinak, a já nyní dostávám více pracovních příležitostí v Čechách. Každou takovou nabídku beru s pokorou a vděčností. Rozhovory poskytuji pouze pokud je to spojené s propagací nějaké spolupráce, jinak je striktně odmítám. Více už se na toto téma vyjadřovat nebudu. Všem ostatním děkuji za podporu,” napsala na závěr svého příspěvku.

Celebrity - další články

Doporučujeme