Z Matušovy Lucinky je vlivná influencerka. Díky sociálním sítím prý vydělává víc, než slavný zpěvák

2. února 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Bohuš Matuš a Lucinka. (Foto: Facebook / se souhlasem Bohuše Matuše)

V rodině Bohuše Matuše (47) byl ještě donedávna hlavní hvězdou sám muzikálový zpěvák. To se teď ale pomaličku mění - jeho mladičká partnerka Lucie (17) si totiž díky sociálním sítím vybudovala silnou fanouškovskou základnu. Díky ní si nyní vydělává jako influencerka. 

Když se mladičká studentka Lucie dala dohromady s muzikálovým zpěvákem Bohušem Matušem, málokoho by napadlo, že si tak brzy vybuduje vlastní fanouškovskou základnu. Právě to se ale stalo a dnes je Lucie díky sociálním sítím vzorem pro mnohé mladé dívky a maminky.

Z nenápadné středoškolačky je nyní hvězda sociálních sítí a firmy se mohou přetrhnout, kdo mladé mamince nabídne lepší spolupráci. Na instagramovém účtu bohusmatuslucie, který spravuje za celou rodinu, již nasbírala přes 18 tisíc sledujících a další přibývají s každým dnem.

Lucinku sociální sítě baví

“Lucince se kvůli spolupráci začaly ozývat světové firmy. Teď jí poslaly krásné věci na miminko, také na účet jí přišlo spoustu peněz. Lucinka je teď bohatší než já,” svěřil se pro server eXtra.cz Bohuš Matuš. Zároveň dodal, že Lucinku práce na sítích baví a dostává se jí v drtivé většině jen pozitivní odezvy.

Lucie sice ještě nepatří mezi nejsledovanější osobnosti české internetové scény, pro cílovou skupinu maminek je ale velmi atraktivní a dá se tak předpokládat, že její kariéra influencerky hned tak neskončí. Stáhnout se z veřejného života konec konců dvojice ani neplánuje – po Novém roce si partneři nově založili profil i na YouTube, skrz který zásobují fanoušky zábavnými videy ze života mladé rodiny.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme