Jako vejce vejci! Martin Dejdar se pochlubil dospívající dcerou, která jakoby mu z oka vypadla

7. června 2023·Celebrity·Redakce

Martin Dejdar (Zdroj: Profimedia)

Herec Martin Dejdar má dva potomky. Talentovaného hokejistu Matěje a dospívající dceru Sáru, kterou ale před světem tak trochu skrýval. Nyní se pochlubil společnými fotkami z jejího maturitního plesu.

Martin Dejdar se jako správný taťka nenechal zahanbit a pochlubil se fotkami z maturitního plesu své osmnáctileté dcery. „Je to rychlejší, než si myslíte. Nejen, že jí je už 18, ale je i chytrá… inu, celá maminka. Sáro, jsi skvělá,”svěřil se pyšný tatínek u fotek.

Kromě hlavní fotky také sdílel několik momentek. Na nich je vidět i neskutečná podoba mezi Dejdarem a jeho dcerou. Příbuznost je patrná na první pohled – husté, tmavé kudrnaté vlasy a stejné rysy. Herec dostal od svých kolegů spoustu lajků a srdíček. Fotky se líbí třeba Adéle Gondíkové, Michaele Mauerové, Jiřímu Langmajerovi, Václavu Koptovi či Martě Jandové.

View this post on Instagram

A post shared by Martin Dejdar (@martin.dejdar)

Dívka zatím studuje na prestižní střední škole a je tak otázka, kam ji její kroky zavedou. Stejně jako její bratr Matěj i ona si už vyzkoušela, jaké to je být před kamerou. Matěj získal malou roli ve filmu Stáří není pro sraby a Sára se zase objevila po boku svého táty v pohádce Dukátová skála. Nevypadá to ale, že by ji herectví zlákalo. „Dopadlo to ale opačně, jedno natáčení ji natolik vyškolilo, že s hraním sekla. Raději studuje a věnuje se tancování, to jí jde skvěle,“ svěřil se v roce 2019 držitel Českého lva za snímek Učitel tance.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme