Je k nezastavení. Po změně vlasů se Anička Slováčková pochlubila další změnou na těle

20. července 2022·Celebrity·Redakce

Anička Slováčková (Zdroj: Profimedia)

Zpěvačka Anička Slováčková je poslední dobou samé překvapení. Nedávno se pochlubila odvážným účesem, který nápadně připomínal americkou zpěvačku Billie Eilish. Pak překvapila, když se jí na hlavě objevil fialovo-růžový pramen. A nyní na instagramu ukázala novou ozdobu na těle.

Anička Slováčková využila léto k tomu, aby trochu zaexperimentovala, co se vzhledu týče. Od natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 má pauzu, až se vrátí, bude opět blond. Kromě obarvených vlasů totiž přišla ještě s jedním překvapením. A to si rozhodně nesmyje.

Anička ukázala své nové tetování na trupu. Moje hluboká zahrada,“ okomentovala barevné kvítky na těle zpěvačka. Jemná kérka se k Aničce opravdu hodí, navíc je to opravdu něžná věc. Květiny jsou u žen extra oblíbené a není divu, že si zpěvačka tuhle tématiku vybrala.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Nápad ostatně kvitují i sami fanoušci. „Aničko, je to krásný. Takový jemný, stejně jako ty,“ píše jedna z jejích sledovatelek. Pro dceru Dády Patrasové a Felixe Slováčka to ale není první tetování. A vypadá to, že ani poslední. Na těle má různé symboly; andělíčka, jelena, Buddhu, citáty. Je to jako droga,“ svěřila se.

Celebrity - další články

Doporučujeme