Jeden z nejdokonalejších párů prý míří k rozvodu. Je to konec velké lásky mezi Ondřejem a Taťánou?

21. prosince 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Ondřej, Taťana Gregor Brzobohatí (Foto: ČTK)

Taťána Gregor Brzobohatá, za svobodna Kuchařová a Ondřej Gregor Brzobohatý patřili k jednomu z nejdokonalejších a nejkrásnějších párů českého showbyznysu. Podle Blesku a náznaků, které se nedají přehlédnout jsou tyto dvě hrdličky v krizi a vypadá to, že se schyluje k definitivnímu rozchodu. S informacemi přišel web Super.cz.

Zamilovali se do sebe již před osmi lety a od roku 2016 jsou manželé. Dokonce Ondřej připravil letos Taťaně k pětiletému výročí překvapení ve formě obnovení jejich manželského slibu. Modelka dokonce zveřejnila několik překrásných snímků, kde je šťastná, zamilovaná a dojatá. Tyto fotky však záhadně zmizely ze světa sociálních sítí a už nejsou k dohledání.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Story (@story_cz)

Poslední společnou fotku, kterou Taťana sdílela na svém profilu, je z letošního léta, kdy si vyrazili s Ondrou na dovolenou do Toskánska. Od té doby ticho po pěšině a dokonce na letošní předávání cen Zlatého slavíka dorazil každý zvlášť. Znamená to tedy konec velké lásky? Super.cz kontaktoval oba manžele, ani jeden se zatím nevyjádřil.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Taťána Gregor Brzobohatá (@tatianagbrzobohata)

Tyto spekulace, které vedou k dalším a dalším znamením, že je tomu skutečně tak, podporuje ještě nedávné vyjádření Taťany, která řekla Ladislavu Špačkovi, že její druhou svatbu možná stihne. Nechal se totiž slyšet, že jí bílá barva neskutečně sluší, a že ho mrzí, že ji neviděl na její svatbě.

Celebrity - další články

Doporučujeme