Jeremyho Rennera čeká dlouhá cesta k úplnému zotavení. Aktuálně je na vozíku, říká herecká kolegyně

13. února 2023·Celebrity·Redakce

Evangeline Lilly a Jeremy Renner. (Foto: Profimedia)

Herečka Evangeline Lilly, která je známá z marvelovek, zašla navštívit svého kolegu Jeremyho Rennera. Ten se doma stále zotavuje z těžké nehody se šestitunovým sněžným pluhem. Při návštěvě ji šokovala jedna věc, že herec ji přivítal na invalidním vozíku. Informoval o tom server CNN.

Byla jsem u něj jeden večer a on byl na invalidním vozíku,” prozradila nejprve podle serveru Lilly. Rennera propustili lékaři do domácího léčení v polovině ledna a i když se zotavuje ze zranění poměrně dobře, jeho léčba je odhadována na dlouhé roky.

Když jsme spolu točili, tak byl vždy plný elánu a pamatuji si, že vždy udělal dojem,” uvedla herečka s tím, že herec je velký bojovník. Je odvážný a silný, uzdraví se,” dodala. Přesto ji právě během návštěvy překvapilo, že je Jeremy už na vozíčku. Když jsem vešla do dveří, měla jsem husí kůži. Čekala jsem, že budu jen sedět u jeho postele a držet ho za ruku, zatímco on bude sténat bolestí. Místo toho byl na invalidním vozíku, smál se. Já se jen ptala, jakto, že se můžeš hýbat? Zázrak,” popsala první pocity ze setkání.

Renner se jí také svěřil se svými pocity z nehody. “Pro něj to byl zážitek na prahu smrti, který byl velmi traumatický,” popsala. Herec už v minulosti poděkoval skrze sociální sítě za podporu svým fanouškům, přátelům, a to hned po příchodu z nemocnice domů.

Celebrity - další články

Doporučujeme