Jestli někdo porazí rakovinu, tak ona. Brian Austin Green popsal zdravotní stav Shannen Doherty

19. září 2023·Celebrity·Redakce

Shannen Doherty a Brian Austin Green (Zdroj: Profimedia)

Shannen Doherty už několik let trpí rakovinou prsu v posledním stádiu. I když bojuje se zákeřnou nemocí, rozhodně neztrácí optimismus a věří v lepší zítřky. Její herecký kolega Brian Austin Green dal více nahlédnout do toho, jak se herečka nyní cítí.

Brian Austin Green a Shannen Doherty se potkali na natáčení legendárního seriálu Beverly Hills 90210. A nyní se představitel Davida svěřil, jak na tom jeho kolegyně a především kamarádka je. „Mluvíme spolu v jednom kuse. Je neuvěřitelně silná. Jestli existuje někdo, kdo by s rakovinou dokázal opravdu bojovat, je to ona,“ svěřil se pro Herald Sun.

V červnu herečka oznámila metastáze do mozku. Green dodal, že i kdžy to není jednoduchá cesta, Shannen bojuje a dělá všechno, co může. Právě Green ví o čem mluví, protože i on se nedávno potýkal s vážnou nemocí. Bojoval s ulcerózní kolitidou, která odstartovala vertigo (pocit porušené rovnováhy) a další neurologické problémy.

„Nemohl jsem mluvit, chodit ani číst. Čtyři roky jsem nepracoval,“ svěřil se otevřeně. Dnes už je v pořádku a může opět naplno pracovat. Své kamarádce je ale tak velkou oporou a podporuje jí stejně jako její fanoušci.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme