Pohublá a křehká. Nemocná Shannen Doherty se ukázala mezi lidmi

21. července 2023·Celebrity·Redakce

Shannen Doherty (Foto: Profimedia)

Herečka Shannen Doherty na sociálních sítích pravidelně ukazuje pravou tvář rakoviny, se kterou již dlouho bojuje. Nedávno dokonce podstoupila operaci mozku, kam se zákeřná nemoc rozšířila. Operace dopadla dobře, a tak si nedávno herečka vyrazila s přáteli do restaurace na večeři. Podle fotek je však znát, že se na ní tahle potvora pořádně podepsala. Informoval o tom Blesk.

Někdejší kráska a hvězda seriálů Beverly Hills 90210 nebo Čarodějky je velká bojovnice. S rakovinou, která je ve čtvrtém stádiu, válčí dál a často se s trápením, které nemoc provází, svěřuje na sociálních sítích. Nedávno jsme vás informovali o tom, že herečka podstoupila operaci mozku, ve kterém se jí objevil další nádor. Z fotografií, na kterých vyděšená Shannen pláče, mrazí.

Nedávno se po dlouhé době vypravila na veřejnost mezi lidi, což by mohlo být dobré znamení, že je jí lépe. S přáteli si zašla na večeři do restaurace v Malibu. Když odcházela, neměla patrně moc velkou radost, že ji fotí paparazzi. Shannen vypadala velice strhaně a unaveně.

Byla schovaná za slunečními brýlemi a podle všeho jí do smíchu moc nebylo. Nedalo se přehlédnout, že je vyhublá a vypadá křehce. Krátké prořídlé vlasy už zdaleka nepřipomínají její hustou dlouhou hřívu, která pro ni byla typická. Stále přejeme herečce spousty a spousty sil.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme