Jiří Langmajer zhubnul 8 kilo. Lepší vzhled však má i své stinné stránky

10. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Jiří Langmajer. (Zdroj: ČTK)

Všechno má své pro a proti. Herec Jiří Langmajer šel do sebe se vším všudy a jeho dřina v posilovně už přinesla jisté výsledky. Nic však není zadarmo a na úbytku váhy shledává jeden záporný bod, kterému se zkrátka nevyhne. Jenže jak sám řekl, nyní mu jde o vzhled a v tomto ohledu jde vše tak, jak má. S informacemi přišel deník Blesk.

Herec Jiří Langmajer, který se ve svých pětapadesáti letech rozhodl se svým tělem něco udělat, sdílí své neuvěřitelné úsilí v posilovně online a má mnoho příznivců a obdivovatelů. Jiří nikdy neměl problém s tím, že by se potýkal s “pivním pupkem” a podobnými věcmi. Přesto se chce vyrýsovat k dokonalosti.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

Na sociálních sítích nešetří videi s jeho pokroky ať už z posilovny nebo ze sauny. Stal se z něj tedy influencer a je inspirací mnoha lidem. Za tu dobu, co na sobě tvrdě maká shodil už 8 kilogramů. Přiznává však, že úbytek váhy, byť je sebepříjemnější, má své stinné stránky.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

Ztrácím sílu, ale o to tu teď nejde. Jde o vzhled a ten se posouvá k lepšímu hlemýždím tempem. Ach jo,” posteskl si herec, který nedávno přiznal v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, že měl problémy s erekcí a věnoval se kvůli tomu hormonální józe.

Celebrity - další články

Doporučujeme