Jiřího změnila nemoc, chtěl z nás mít se Zuzanou jednu rodinu, tvrdí Paroubková

27. srpna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Podle toho, co teď médiím svěřují Petra Paroubková i Jiří Paroubek, se zdá, že vztahy v rodině kandidáta do Senátu byly hodně nestandardní. Paroubková nyní překvapila veřejnost tvrzením, že za vším stojí choroba jejího manžela. Pro případ vážných zdravotních komplikací prý trval na tom, že do rodiny "přijmou" také Zuzanu, aby měly ženy alespoň jedna druhou. Podle Paroubka je to celé kampaň a jeho žena prý Zuzanu na ulici slovně napadá.

Ačkoli svého času psala Petra Paroubková na podporu svého manžela knihy a stála za ním jako skála, situace by se nemohla více obrátit. “Hodně jsme se oba změnili. Já poté, co jsem překonala mozkovou příhodu, a on poté, co mu rok po mé příhodě diagnostikovali onemocnění,” uvedla Paroubková v rozhovoru pro deník Blesk.

Zdravotní stav a obavy z nejhoršího prý pozměnily základní vztahové struktury v rodině. “Rozhodl se, že z nás udělá rodinu se Zuzanou, abychom měly jedna druhou, kdyby se jemu něco stalo. Přistoupila jsem na to, aby se on cítil lépe,” tvrdí Paroubková. Zuzaně měl navíc Jiří v době kolem rozvodu přenechat velké částky peněz nejistého původu.

Jiří Paroubek však s výroky na adresu své budoucí exmanželky také nešetří. “Poslední rok a půl vyhrožuje (Petra Paroubková) neustále, vyhrožuje mým přátelům, mému zázemí, napadá bývalou ženu na ulici. Slovně naštěstí. Ona je, řekněme, zvláštní. Je to kampaň, já jsem připraven jí čelit. Samozřejmě těžko můžu čelit podpásovým úderům. To celé je vlastně podpásové,” vyjádřil se v pořadu iDnes.cz Rozstřel.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme