Jitka Sedláčková se humoru rozhodně nebojí. Krátkými videi baví lidi na sociálních sítích

22. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Jitka Sedláčková. (Foto: ČTK)

Herečka Jitka Sedláčková se sociálních sítí rozhodně nebojí. 18. března oslavila kulaté 60. narozeniny a poukazuje na to, že i starší ženy humor rozhodně neztrácí. Na Instagramu často sdílí videa, kde se snaží vtipně radit. Bohužel občas se stane, že ji fanoušci berou moc vážně. Převažují ale pozitivní reakce, a tak herečka lidi baví dál.

Jitku v této nelehké době humor neopouští, legraci si dokáže udělat z čehokoli. Znáte například verzi drahého Dior krému pro chudé, levné domácí tetování? Nebo co dokáže takové sádlo za dvacku s vaší suchou a opotřebovanou pokožkou? To a mnoho dalších tipů vám s vtipem herečka na Instagramu poradí!

Zjistila jsem, že asi tak 20 % lidí ta videa nebere jako legraci, ale vážně si myslí, že si denně patlám kysanou smetanu na obličej,. A na Facebook mi chodí i nabídky. A takové příspěvky typu “máš hezký prsíčka”, jsou úplně běžné. Říkám si, jak to pán může vědět, když mě v životě neviděl. Tohle hned mažu,” popsala pro Super.cz Sedláčková.

View this post on Instagram

A post shared by Jitka Sedláčková (@jitka_sedlackova_official)

Herečka je známá například ze seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě, Kapitán Exner nebo komedií Špindl a Babovřesky. Svým lehkým humorem chce dát najevo, že sociální sítě jsou i pro starší. Chtěla bych ukázat, že žena 55 plus není absolutně na odpis,dodala pro server. Proto si dělá ze života legraci.

View this post on Instagram

A post shared by Jitka Sedláčková (@jitka_sedlackova_official)

Také má chvilky, kdy jí není úplně do smíchu, ale nepoddává se tomu. Neříkám, že jsem žhavá třicítka, ale jsem normálně živá, všechno dělám a vidím kolem sebe strašnou spoustu smutných lidí. Já jsem taky smutná, ale bojuju, nestěžuji si,řekla pro Super.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme