Josef Laufer je po 14 měsících stále v nemocnici. Nikdo neví, kdy se zpěvákův stav zlepší

4. června 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvák Josef Laufer. (Foto: ČTK)

Zpěvák Josef Laufer stále bojuje o život. V březnu 2020 po operaci srdeční chlopně upadl do kómatu a 14 měsíců byl na pokraji smrti. Nikdo si aktuálně netroufá předpovědět, kdy se zpěvákův stav zlepší. Informoval o tom deník Blesk.

V březnu Laufer podstoupil operaci srdeční chlopně, bohužel z narkózy se neprobudil a upadl do kómatu. Deníku Blesk dcera Ester sdělila, že tatínek je po 14 měsících pouze při částečném vědomí, z toho 130 dnů byl v umělém spánku. Nikdo si netroufá odhadnout, kdy se stav zpěváka zlepší.

Předtím než podstoupil operaci dokončoval Josef Laufer přípravy nového muzikálu Ostrov Pokladů, který se měl hrát v pražském Divadle Broadway. Byl to jeden z jeho vysněných projektů. Máme v plánu dětské představení, se kterým otálíme z etických důvodů. Je to Ostrov pokladů, který připravil, napsal písňové texty a měl režírovat Pepa Laufer. Čekáme na Pepíka, že to dodělá,” prozradil deníku Aha! producent divadla Oldřich Lichtenberg.

Divadlo se zpěváka nechystá nějak obejít. Mohli bychom to dokončit i bez něho, ale to z etických důvodů nechceme,” dodal producent. Proto zatím začne sezónu muzikálovým hitem Zdeňka Zelenky s písněmi Waldemara Matušky – Láska nebeská. Chystá také několik benefičních představení pro lékaře z pražských nemocnic.

Celebrity - další články

Doporučujeme