Jsem zase svobodná, raduje se Veronika Žilková a prodává snubní prsten

3. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Veronika Žilková. (Foto: Profimedia)

Veronika Žilková je zase svobodná. Soud ukončil její manželství s Martinem Stropnickým jen v přítomnosti jejích právních zástupců. Exmanželé byli svoji téměř dvacet let. S novinkou se pochlubila herečka na svém instagramu.

Žilková se Stropnickým žila od roku 2004. Společně mají dceru Kordulu. Konec manželství oznámili Žilková a Stropnický zkraje roku 2022, kdy jí její teď už bývalý manžel napsal e-mail, že ji nemiluje a vyšlo najevo, že má novou partnerku. Rozsudek soudu si vyslechli jen právní zástupci exmanželů, protože se ani jeden nedostavil do soudní síně.

Prodám nepotřebný onošený snubní prstýnek. Zn. levně (foto z filmu LOVEní). Od 2. 11. 2023 jsem zase svobodná,” sdílela svou radost se svými přáteli a fanoušky na instagramu Veronika. K příspěvku přiložila i fotografii z romantické komedie, kde si zahrála maminku herečky Ester Geislerové. Na levém prsteníčku se jí pak blýská snubní prsten.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova 😂 (@veronikazilkovazilkova)

Svým příspěvkem mnoho sledujících pobavila. Mimochodem prstýnek patří do smetí jako dotyčný,” napsala jedna z fanynek. Verunko, takový, který byl darován od falešnýho člověka, si nikdo nekoupí… Hodila bych mu ho na hlavu,” radila další. Jak to se snubním prstýnkem teda dopadne, nikdo netuší. Přesto jde vidět, že herečka má z rozhodnutí soudu velkou radost a těší se na další životní etapu.

Celebrity - další články

Doporučujeme