Kam se hrabe pan Božský! Podívejte se, jak dnes vypadá přítel Samanthy ze Sexu ve městě

14. března 2017·Celebrity·Redakce

reprofoto: YouTube

Kdo by neznal Samanthu z legendárního seriálu Sex ve městě. Její hlášky se staly trvalou součástí života snad všech divaček, třebaže se při jejich vyřčení často mohly i lehce začervenat. Jediný, kdo tuhle nezlomnou ženu dovedl zkrotit, byl Smith Jerrod, kterého hrál Jason Lewis. Jak se na tomhle krasavci podepsal zub času? Budete se divit.

Neodolatelný začínající herec, který protřelé a sebevědomé ženě dokázal, že zranitelnost a něžnost nepatří mezi špatné vlastnosti. Naopak. A přesto, že Samantha díky němu nakonec přece jen poznala pravou lásku, tak se držela hesla: Miluji Tě, ale sebe miluji víc. Ukázala tak všem divačkám, že to nejdůležitější je nezapomínat na sebe a neupřednostňovat zájmy partnera. I tak byl ale Smith mužem jejího života. Jak blonďatý svůdník s vizáží anděla vypadá dnes? Je ve svém věku (45) stále ještě takový krasavec?

Myslíte si, že vás čekají snímky obtloustlého taťky s prořídlými loknami? Ani v nejmenším! Smith je snad ještě víc sexy, než když na každý jeho výstup v seriálu fanynky dychtivě čekaly u obrazovek. Má štěstí, chlapec – stárne do krásy.

Chtělo by to další pokračování a návrat jeho postavy do scénáře. A mluvit by vlastně ani nemusel. Přesvědčte se sami!

 

Celebrity - další články

Doporučujeme