Karel Gott musí znovu na operaci! Objevily se další zdravotní problémy

30. dubna 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Karel Gott musí koncem příštího týdne podstoupit operaci, která sice nemá nic společného s dřívějším nádorovým onemocněním, je ale životně důležitá!

S odvoláním na zpěváka o tom informoval německý list Bild, podle kterého Gott nevěří v brzký návrat na scénu. Bild upozornil, že už před diagnostikováním rakoviny měl Gott problémy se srdcem.

Gott nejčtenějšímu německému deníku řekl, že jeho rekonvalescence po léčbě nádorového onemocnění postupuje pomaleji, než předpokládal. Dodal, že má stále velké problémy s dechem. “Na zpívání a návrat na jeviště nelze ještě dlouhou dobu pomýšlet,” cituje Bild zpěváka.

Lékaři začátkem loňského listopadu oznámili, že u Gotta diagnostikovali takzvaný Non-Hodgkinův lymfom. Zpěvák pak ihned zahájil cílenou onkologickou léčbu. Koncem února prodělal poslední chemoterapii a pozdější vyšetření ukázala, že jeho nádorové onemocnění zcela vymizelo.

Podle večerního oficiálního sdělení zpěvákova managementu podstoupí Gott závěrečný chirurgický zákrok v dutině břišní, který by měl definitivně uzavřít proces celé onkologické léčby.

Více o Karlu Gottovi čtěte tady!

Celebrity - další články

Doporučujeme