Kateřina Brožová podruhé v slzách. Do zvířecího nebe jí odešel milovaný pes

25. března 2024·Celebrity·Redakce

Kateřina Brožová a pes Max. (Foto: instagram K. Brožová)

Herečka Kateřina Brožová opět čelí další smutné zprávě. Po tom, co jí umřel její milovaný pes Jordy, se byla nucena rozloučit s jejím dalším rodinným příslušníkem Maxem. Jezevčíkovi bylo 15 let.

Náš drahý Maxíček dnes večer svůj boj dobojoval. V mém náručí, v lásce, klidu… odešel do nebe za Jordym… Byl s námi skoro 15 let miláček. Oddaný kamarád… Je mi moc smutno… stýská se mi po obou… ale  jsou tu s námi pořád a vždy budou,” uvedla na instagramu Brožová. Následně také všem poděkovala za podporu, které se jí dostává.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Je mi to moc líto, držte se Kačko.”Pláču. To je mne tak moc líto a úzko z toho, co se Vám v tak krátkém čase přihodilo. Držte se.” To je jen výcuc z podpory od hereččiných přátel, známých a fanoušků, která je pod příspěvkem v komentářích.

Pro Kateřinu to není vůbec lehké období. Na začátku letošního roku totiž přišla již o jednoho zvířecího přítele Jordyho. Devítiletého rhodéského ridgebacka srazil vlak, když byl svěřen na nějakou dobu do péče veterinární kliniky Jaggy. Tam se jedné sestře během přemísťování psů do většího výběhu právě Jordy vytrhl a ona ho nebyla schopná chytit. Nezasloužil si tak strašný a zoufalý konec, který způsobil někdo svou nezodpovědností,” uvedla v minulosti médiím herečka. Zdrcená Brožová pejska tehdy zakopala na své zahradě vlastníma rukama.

Celebrity - další články

Doporučujeme